Výstava, ktorá vás oblečie. . . alebo možno nie.

27. mája 2014, MAROSBARAN, Nezaradené

O tri minúty je v galérii MEDIUM na Hviezdoslavovom námestí v BA výstava s výstižným názvom TEXTIL, TEXTIL, TEXTIL – neuveríte, ale je to najozaj výstava textilu a to konkrétne z hory Olympu – VŠVU na Drotárskej 44 s hlavným stanom v ateliéri 343.

Na výstave sa prezentujú študenti VŠVU, ktorí sa zapodielavli odevom, vláknom, či tlačou na textil alebo na niečo, čo sa za textil považuje. Nájdete tam experimenty nití, ktoré sa vám pri trochu fantázie spoja do svalovej sústavy chlapa po 35tke, odevy, ktoré su podľa gusta a odvahy návštevníkov ne-/nositeľné a textilný design vám ukáže dezény a potlače, najnovšie technológie a všeko, čím sa človek, ktorý ide študovať textil na VŠVU (Vysoká škola výtvarných umení) zapodieva v časoch od 9-20:00 na už uvádzanom mieste či lokalite Drotárska 44 (niektorí pracujú doma).

Všetci fashion ľudia, hor sa na Hviezdoslavovo námestie a ľudia, čo fashion nie ste, choďte aspoň na zmrzlinu. Ja si dám zatiaľ mrkvu.

 

A pokiaľ sa na výstave neopijete a budete schopní 5 min chôdze, choďte o 20:00 do Primaciálneho paláca- bude tam DAAD a veľa vecí, ale o tých si už vygúglite aj sami.

 

textilu, zmrzline a mrkvám zdar!

MAROSBARAN